side-area-logo

Pogoji uporabe

Pogoji uporabe spletnega mesta ENERGEN.SI

Predstavitev

To spletno stran je za vas pripravilo podjetje Energen, d.o.o., Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, ki je hkrati skrbnik tega spletnega mesta. Podatki, zbrani na tej spletni strani, o podjetju Energen, d.o.o. in tretjih strankah, so bili pripravljeni natančno in skrbno. Kljub temu obstaja možnost, da je pri vnosu vsebin ali na spletnem mestu prišlo do napak, za kar se obiskovalcem spletne strani opravičujemo. Če ste opazili napako, vas prosimo, da nas na to opozorite na elektronski naslov info@energen.si. Z vstopom na to spletno mesto vsakdo, brez omejitev in zadržkov, sprejema Splošne pogoje uporabe spletne strani.

Vsebina

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletni strani so informativnega značaja in so namenjene predvsem informiranju. Energen se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni.

Uporaba piškotkov

Spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov, ki omogoča sledenje vaše poti po spletni strani, registracijo aktivnosti uporabnikov na tej spletni strani ter ocenjevanje in izboljševanje spletne strani z namenom, da bi jo lahko naredili kar najbolj prijazno do uporabnikov. Po zakonu lahko piškotke na vaši napravi shranjujemo v primeru, ko so nujno potrebni za delovanje strani. Sami lahko svoj spletni brskalnik nastavite tako, da izključite možnost dela s piškotki, ali tako, da vas opozori kadar bodo piškotki poslani.

Osebni podatki/uporabniški podatki

Podatke, ki nam jih posredujete preko naše spletne strani, bomo uporabili izključno z namenom oblikovanja ponudbe storitev in naših izdelkov. V skladu z naravo takšnih informacij poskušamo v podjetju po svojih najboljših močeh zagotavljati varno zbiranje, prenos in shranjevanje osebnih podatkov. Izjavljamo, da vaših osebnih podatkov ne bomo posredoval tretjim pravnim ali fizičnim osebam. Kadarkoli lahko uveljavljate pravico do dostopa, do popravka ali preklica dovoljenja za uporabo svojih osebnih podatkov.

Kot skrbnik spletnega mesta upoštevamo naravo interneta kot medija, preko katerega lahko posamezniki posredujejo povratne informacije ali druge podatke v zvezi z našo spletno stranjo. Izjavljamo, da si bomo po najboljših močeh prizadevali, da bodo tako posredovani podatki in povratne informacije, če bodo primerne in uporabne, tudi upoštevane.

TELEFON:
+386 0820 50932
NASLOV:
Energen, energetske storitve d.o.o.
Pot za Brdom 120 (Tehnološki park – stavba H)
1000 Ljubljana
EMAIL:
info@energen.si