Ekipa

Marko Seršen, univ. dipl. gosp. inž. str.
Generalni direktor
Uživam v vodenju podjetja in v delu s sodelavci, s katerimi skupaj utiramo pot k uspehu. V podjetju skrbim za pozitivno energijo in nove poslovne ideje. Zavedam se nujnosti prilagajanja na spremembe v poslovnem okolju, zato vedno stremim k izboljšavam in višji kakovosti. Trenutno se ukvarjam s projektom lastne proizvodnje SPTE enot.
Dr. Denis Mancevič
Izvršni direktor
Izjemni ekipi Energena sem se pridružil pred kratkim. Odgovoren sem za vzpostavitev nove strategije poslovnega razvoja, proizvodnje ter širitve poslovanja na mednarodne trge. Številne izkušnje sem pridobival v diplomaciji in gospodarstvu. Veselim se kompleksnih izzivov, ekipnega (so)delovanja in mednarodne izpostavljenosti.  
Borut Kovač, dipl.inž.el.
Vodja servisne službe
Skrbim za ažurno in profesionalno izvedbo poprodajnih aktivnosti v podjetju in optimizacijo delovanja SPTE naprav pri javnih in zasebnih partnerjih. Dolgoletne izkušnje s servisiranjem SPTE naprav mi pomagajo pri tehničnem vodenju vgradnje SPTE enot.
Anja Binter, univ.dipl.ekon.
Vodja energetskega pogodbeništva in financ
V podjetju vodim sektor energetskega pogodbeništva (kontrakting) in financ ter sodelujem pri razvoju celovitih rešitev na tem področju.
Anja Kocjančič
Administratorka
S svojimi izkušnjami v administraciji prispevam k optimizaciji in nadgradnji poslovnih procesov v podjetju. V podjetju skrbim za zagotavljanje kakovostnih storitev na področju prodajnih in poprodajnih aktivnosti družbe.
Servisna ekipa
Naša ekipa izkušenih serviserjev je zadolžena za servisiranje več kot 120 SPTE naprav na slovenskem trgu. Ekipo sestavljajo strokovnjaki s  področja strojništva in elektrotehnike, ki prav vsak dan v letu zagotavljajo kakovostne storitve na področju vzdrževanja in upravljanja SPTE naprav različnih proizvajalcev in moči.
Odlikujejo nas kratki odzivni časi ter bogate izkušnje na področju servisiranja SPTE naprav in pripadajoče opreme. 
TELEFON:
+386 0820 50932
NASLOV:
Energen, energetske storitve d.o.o.
Tehnološki park 22A (Tehnološki park – stavba F)
1000 Ljubljana
EMAIL:
info@energen.si